Monday, June 22, 2020

Books Online Pereat mundus: romaani, eräänlainen Free Download

Itemize Epithetical Books Pereat mundus: romaani, eräänlainen

Title:Pereat mundus: romaani, eräänlainen
Author:Leena Krohn
Book Format:Hardcover
Book Edition:First Edition
Pages:Pages: 302 pages
Published:1998 by WSOY
Categories:Fiction. Contemporary. European Literature. Finnish Literature. Novels. Science Fiction
Books Online Pereat mundus: romaani, eräänlainen  Free Download
Pereat mundus: romaani, eräänlainen Hardcover | Pages: 302 pages
Rating: 3.91 | 153 Users | 8 Reviews

Interpretation Toward Books Pereat mundus: romaani, eräänlainen

Pereat mundus on "romaani", joka käsittelee lopun pelkoja ja filosofioita: maailmanlopun, vuosituhannen lopun, ihmisen lopun, luonnon lopun, työn lopun, kirjallisuuden lopun, leikin lopun, rakkauden lopun...

Teos koostuu kolmestakymmenestäkuudesta luvusta tai kertomuksesta, joissa kaikissa esiintyy pää- tai sivuosassa Håkan-niminen henkilö. Kertomusten Håkanit ovat kuitenkin - useimmiten - eri Håkaneita. He elävät eri aikoina ja eri paikoissa, he ovat eri-ikäisiä, eri tavoin kovaosaisia tai eri tavoin menestyneitä ihmisiä. Kaikki he joutuvat elämässään tuntemattomille rajoille ja sulkeutuvien ovien eteen.

Toinen "romaanin" päähenkilöistä on tohtori Keinolempi, verkossa neuvoja jakava terapeutti, jolla on hankala potilas, Håkan. Tämän päähänpinttymä on maailmanloppu.

Eräänä teoksen monista lähtökohdista on ollut Carl Sandburgin säe, joka liittyy Edward Steichenin valokuvanäyttelyyn The Family of Man: "Maailmassa on vain yksi ihminen ja hänen nimensä on Kaikki Ihmiset."

Pereat mundus on moniulotteista ja arvoituksellista proosaa, joka liikkuu lajien välissä ja vie lukijansa ajattelun rajavyöhykkeille.

Identify Books Concering Pereat mundus: romaani, eräänlainen

Original Title: Pereat mundus: Romaani, eräänlainen
ISBN: 9510230057 (ISBN13: 9789510230053)
Edition Language: Finnish URL http://www.wsoy.fi/index.jsp?c=/product&isbn=951-0-23005-7
Literary Awards: Nuori Aleksis -palkinto (1999)


Rating Epithetical Books Pereat mundus: romaani, eräänlainen
Ratings: 3.91 From 153 Users | 8 Reviews

Commentary Epithetical Books Pereat mundus: romaani, eräänlainen
Kirjallinen karkkipussi. Tästä tuli sellainen kijrja jonka pariin palaan varmasti useasti.

Tämäpä oli erilaisuudessaan virkistävä teos! Etäisiä kaikuja koin Italo Calvinon Kosmokomiikasta, ote oli samalla tavalla häpeämättömän omintakeinen, kaikki tunnetut fysiikan lait kumoava. Mielenkiintoinen matka siihen, miten ihminen elämänsä elää, mitä kaikkea voi pelätä, millä on merkitystä. Lopijen lopuksi sillä ikkunalaudalla maljakossa olevalla auringonkukalla, ei se sen monimutkaisempaa tämä ihmisen elämä ole?

Who the hell is Håkan?

Oletteko tullut ajatelleeksi, että vain kaksi sukupolvea huonosti kasvatettuja lapsia riittää rappeuttamaan kulttuurin muodot ja tuhoamaan koko länsimaisen sivistyksen. Ainoastaan kaksi! Miettikääpä sitä! Ne sukupolvet meillä jo on keskuudessamme. Kuten tiedätte, rikollisuus on kasvanut räjähdysmäisesti. Julmuus, itsekkyys ja ahneus rehottavat kaikkialla yhteiskunnassa.s. 56Samassa iässä, hänen vielä ollessaan niin lyhyt, että aikuisten täytyi kumartua puhuakseen hänelle, he ottivat usein tietyn

Förvirrande och bra



Hakån - noget vildt fedt sker, når det samme navn går igen i mange noveller, der handler om forskellige ting (minder mig en smule om Øyehaugs novelle Mona Lisa, hvor med et enkelt navneskift, hele novellen pludselig bliver mærkelig).

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.