Tuesday, June 9, 2020

Books Online Weg van Lila Download Free

Present Books Supposing Weg van Lila

Original Title: Weg van Lila ISBN13 9789061120070
Edition Language: Dutch
Books Online Weg van Lila  Download Free
Weg van Lila Kindle Edition | Pages: 320 pages
Rating: 3.97 | 74 Users | 5 Reviews

Ilustration During Books Weg van Lila

Hilarisch en genadeloos eerlijk, vol schrijnende humor en zelfspot. Dat is Weg van Lila, een autobiografische roman over de strijd van een vader om zijn kind. Djon Maas lijkt de tijd van zijn leven te hebben als regisseur bij MTV in Londen. Niet alleen werkt hij met wereldsterren als Robbie Williams, Janet Jackson en Christina Aguilera, maar hij weet ook de ene na de andere babe te scoren. Aan zijn leven van wilde feesten, drank, one, two en three night stands komt een einde als hij Mikki leert kennen en hij eindelijk de confrontatie aangaat met zichzelf en zijn verleden. Hij trouwt met haar en niet lang daarna wordt Lila geboren. Het vaderschap maakt van Djon een ander mens. Maar het huwelijk houdt geen stand en Mikki besluit terug te keren naar haar vaderland Zweden. Eerst laat ze Lila vrijwillig bij hem achter maar al snel eist ze dat het dan 1-jarige meisje bij haar in Zweden komt wonen. Djon weigert en de twee komen in de rechtszaal lijnrecht tegenover elkaar te staan. Drie jaar lang voedt Djon zijn dochtertje met ziel en zaligheid op. Dan wijst de rechter – tot Djons verbijstering – Lila alsnog aan de moeder toe. Hoe houdt hij zich staande na dit verschrikkelijke verlies? Weg van Lila is een hilarische maar vooral genadeloos eerlijke roman over de liefde in zijn puurste vorm. Vol schrijnende humor en zelfspot en met een kritische noot naar het bestaande rechtssysteem en de zwakke positie van de man in voogdijzaken.

Point Epithetical Books Weg van Lila

Title:Weg van Lila
Author:Patrick van Rhijn
Book Format:Kindle Edition
Book Edition:First Edition
Pages:Pages: 320 pages
Published:October 2008 (first published 2008)
Categories:Roman

Rating Epithetical Books Weg van Lila
Ratings: 3.97 From 74 Users | 5 Reviews

Appraise Epithetical Books Weg van Lila
Ik hoorde over Patricks boeken op Facebook maar het heeft een tijdje geduurd voordat ik zijn debuut oppakte. Nu heb ik het gelezen en het is een mooi verhaal. Je gaat je afvragen welke stukjes autobiografisch zijn en welke niet. En je gaat erg meeleven met het kind en je afvragen hoe het meisje hier later op gaat terugkijken. Don werd voor mij een persoon van vlees en bloed, al was hij niet altijd even sympathiek. Een aangrijpend verhaal van deze tijd.

Rauw en oprecht

Rauw en oprecht

Ik heb dit boek nu al een tijd terug gelezen. Het heeft diepe indruk bij mij achter gelaten. In het boek wordt op een erg mooie manier beschreven hoe de vader voor zijn dochter vecht.Dit is een boek wat ik vaak ook aan anderen aanraadt om te lezen.



Dit boek laat je dus voelen hoe het touwtrek in zijn werk gaat bij een scheiding.Weg van lilla is vanuit een man geschreven,en toch voel je ook het verdriet van mikki(de vrouw).Het boek leest wel zo makkelijk lekker korte hoofdstukken,zodat je het zelfs onder het koken even kunt pakken.Een boek met veel emotions en humor.Een boek zoals het in het leven er echt aan toe kan gaan.

0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.